Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 

Kuinka kaikki alkoikaan...
 
Suomen Kennelliitto ry rekisteröi ensimmäiset 13 Parson Jack Russell terrieriä vuonna 1991, mukaan lukien myös omat kantakoirani; uros Galebern Tip (kasv. Bernard Tuck, GB) ja narttu FIN MVA Clystlands Abigail (kasv. Ruth Hussey-Wilford, GB).

Ensimmäinen MISELIN parson pentue näki päivänvalon syyskuussa 1992, nyt vuonna 2014 maailmalla on jo 53 pentuetta.

Kasvatustyöni yksi kohokohdista oli vuonna 1999, jolloin Suomen Kennelliitto palkitsi kennelini Lauri Vuolasvirta kunniaplaketilla nro: 434. Suomen Terrierijärjestö ry palkitsi kasvatustyöni vuonna 2007 STJ ry:n kasvattajaplaketilla, sekä Suomen Koirankasvattajat ry palkitsi kasvatustyöni vuonna 2009. Olen ylpeä huomionosoituksista ja edelleenkin ainoa parson kasvattaja, joka on kaikki ko. kunniaplaketit saanut. Koirieni takaata löytyvät vanhat Englantilaiset sukulinjat Clystlands ja Galebern, joiden ansiosta olen onnistunut kasvattamaan terveitä, kauniita ja hyväluonteisia koiria, niin näyttelyyn, käyttelyyn kuin ihan soffallekin ;-).

Asumme Mikkelissä, Etelä-Savon kauniissa järvimaisemissa noin 10 km Mikkelin torilta "maalle" päin. Ympärillämme on kaunis luonto erinomaisine lenkkeilymaastoineen.
 
Tällä hetkellä kotona elämäämme piristää kolme parsonia, Miselin Matty Move In (Ulla), uros Tallitontun Samu (Vili V.Vilperi, Päällikkö) sekä Miselin Maeve Mandolin (Tiiva).
 
Arki koirien kanssa on lenkkeilyä, se onkin meidän pääharrastus. Vilin kanssa aloitin 10 vuoden tauon jälkeen agilityharrastuksen. Joskus on tullut raahauduttua metsästysreissuille mukaan eli metsästyskortti löytyy, mutta nykyisin lähinnä koiria treenataan keinoluolilla. Lisäksi paljon tulee käytyä näyttelyissä niin kotimaassa kuin ulkomaillakin.
 
Olin aikoinani perustamassa Parsonrussellinterrierit yhdistystä ja toimin monta vuotta aktiivisesti PRT ry:ssä, mutta nyt olen jättänyt yhdistyskiemurat toisten harteille ja nautin koiraharrastuksesta omien koirien ja kasvattieni kanssa.
 
Työskentelen yrittäjänä, olen kynsimuotoilija toiminimellä Nice Nails, tervetuloa !
Jos taas tarvitset remonttipuolen apua, otapa yhteys mieheeni, hänellä on rakennuspuolen yritys.