Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kyllä, meillä on pentuja <3 !

Sunnuntaina 7.9.-14 Tiiva synnytti "ankkalauman"; "Tupu,hupu,lupu & leenu,niinu,tiinu" eli 3 poikaa ja 3 tyttöä. Pennut ovat tricolor värisiä. Kaikki voivat hyvin ja Tiiva on loistava emo.

Tämä pentue on kyllä niin ikimuistoinen kaikkine siihen liittyvien tapahtumineen... Kerronpa niistä hieman.. Sulhas kanditaatti oli valittu jo kuukausia ennen kuin edes juoksu tuli. Olimme sopineet, että Tiiva keinosiemmennetään tuorespermalla. Sulhanen "Rooster" kun asuu Puolassa, eli ei ihan naapurikylän poikia. Juoksu tuli, suunnitelmat käytäntöön. Koitti odotetu perjantai aamu, jolloin "tavara"saapui Suomeen. Olinkin jo aamu varhain hereillä ja valmiina päivän toimiin..

klo 8 starttasin pihasta, suuntana Hki-Vantaa kenttä, tavaran haku. Jo alkumatkasta päätin soittaa TNT-yhtiöön ja tiedustella lähetystä. Paketti ei ollut saapunut Suomeen, koko kone ei lentänyt Suomeen ! tää on joku pila, ei voi olla totta ! Olivat ensimmäiset ajatukset.. Totta se oli, asiaa selviteltiin pari tunta tuloksella; sperma saadaan Suomee vasta sunnuntai-maanantai välisenä yönä Eli myöhäistä meille !

Seuraavat pari tuntia kuluikin jossain sumussa... Asioita selviteltiin niin täällä kuin Puolassa. Lopulta tein päätöksen, ihanan aviomieheni tukemana, lähden Tiivan kanssa Puolaan ! Nopea lähtö, tyylillä mukaan vain passi & hammasharja :).

Kentällä kun odotin koneeseen pääsemistä, mieleeni kyllä juolahti "hitto, mä oon hullu ".

Tiiva on onneksi niin hyvän kokoinen, että sain hänet lentokassilla koneeseen sisälle. Lensimme siis Saksan puolell Berliiniin, siellä meitä odotti kyyti Kolboskowiin, 150 km Puolan puolelle. perillä olimme illan jo hämärtyessä.

Vietimme mukavan ja vähän erinlaisen viikonlopun Angien luona Puolassa :). Oli todella mukava tutustua häneen kunnolla ja nähdä kaikki hänen koirat. Siellä reilu kymmenen parsonia kirmaili sulassa sovussa, urokset ja nartut, ei riitoja tai rähinöitä.. Todella hyvä luonteisia koiria, niinkuin parsoniin kuuluukin olla.

Toivon kovasti, että niin isän kuin emänkin hyvän luonteen periytymistä näille pennuille.

 

pentutiedustelut puhelimitse, kiitos. P. 040-5110 196/Jaana

 

* 22.9-14; pentulaatikossa kaikki hyvin :). Silmät melkein auki, elämä hymyilee :). Meillä on myös viralliset nimet, pojat; Miroslaw, Milogost, Mikolaj. Tytöt; Marzena, Maryla,Margisia.

 

 

 

 

 

 

 

Kuvagalleria